logo
daikin
ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ανεξαρτήτως
ποσού
0,00
(0) προϊόντα
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ


ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ο καταναλωτής αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο το κόστος θέρμανσης λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιμών ενέργειας. Τα παραδοσιακά συστήματα και οι λέβητες κεντρικής θέρμανσης έχουν υψηλό κόστος και είναι βλαβερά για το περιβάλλον καθώς λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα. Όμως, κανείς δεν επιθυμεί να σπαταλά τα χρήματά του σε ασύμφορες επιλογές. Η πηγή θέρμανσης με αντλία θερμότητας Altherma απότελεί την πλέον αποδοτική λύση, καθώς τα 2/3 θερμότητας που χρησιμοποιεί είναι ελεύθερα διαθέσιμα στον αέρα ενώ το κόστος συντήρησης είναι μηδαμινό.
α. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Είναι ένα σύστημα θέρμανσης το οποίο μας εξοικονομεί πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα. Τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Ένα σύστημα τύπου αντλίας θερμότητας λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά και εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια. Πληρώνετε μόνο ένα μικρό ποσό ρεύματος, αλλά πρόκειται για μία επένδυση που αποδίδει. Από 1 kW ηλεκτρισμού το Daikin Altherma παράγει 3 έως 5 kW διαθέσιμη θερμότητα.


β. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
Μία αντλία θερμότητας δε χρειάζεται παρά μόνο μία πηγή θερμότητας (τον αέρα του περιβάλλοντος), δύο εναλλάκτες θερμότητας (ένας για απορρόφηση και ένας για την έκλυση θερμότητας) και μία σχετικά μικρή ποσότητα κινητικής ενέργειας για να συνεχίζει το σύστημα τη λειτουργία του. Μία αντλία θερμότητας απορροφά θερμική ενέργεια από το περιβάλλον. Στην περίπτωση του Daikin Altherma, η πηγή είναι ο εξωτερικός αέρας. Η αντλία απάγει τη θερμότητα σε ορισμένη θερμοκρασία, αυξάνει αυτή τη θερμοκρασία και κατόπιν την αποδίδει σε ένα μέσον, το οποίο στην περίπτωση σου συστήματος Daikin Altherma είναι το κυκλοφορούν νερό στα σώματα χαμηλής θερμοκρασίας σας, το ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης ή τις μονάδες fan coil. Ανάμεσα στα δύο αυτά μέσα, η θερμότητα διακινείται μέσω ενός ρευστού.

 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ

ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ: Δεδομένα: ετήσια απαιτούμενη θερμική ενέργεια: 20Kwh Πηγή: τιμές ενέργειας από την Eurostat statistics (έρευνα για το 1ο τρίμηνο 2007)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: Πηγή: τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το σχεδιασμό του συστήματος altherma και τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Ο συντελεστής απόδοσης του Altherma μετρήθηκε από ανεξάρτητο πιστοποιημένο εργαστήριο (sp Technical Research Institute of Sweden

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (PER): Δεδομένα: Στα συστήματα κάυσης η PER ισούται με τη συνολική απόδοση του συστήματος, ενώ στις αντλίες θερμότητας ισούται με τον παράγοντα εποχιακής λειτουργίας επί το συντελεστή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (μ.ο. για την Ευρώπη=0,4

 

 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ


 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
1. Εξοικονόμηση ενέργειας & ευχάριστες συνθήκες για το σπίτι σας.
Το σύστημα ALTHERMA είναι ως πέντε φορές πιο αποτελεσματικό από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης με ορυκτά καύσιμα ή ηλεκτρικό ρεύμα. Εκμεταλλευόμενοι τη θερμότητα που βρίσκεται ελεύθερη στον εξωτερικό αέρα εξοικονομείτε ενέργεια απολαμβάνοντας ζεστασιά στο σπίτι σας. Επίσης το σύστημα ALTHERMA έχει μηδαμηνά έξοδα συντήρησης. Παράλληλα το σύστημα inverter συμβάλλει σε ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμιση ενέργειας.

2. Ελάχιστο κόστος εγκατάστασης.
Το σύστημα ALTHERMA αντλεί θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα. Δεν απαιτείται γεώτρηση ή σκάψιμο, ενώ οι μονάδες έχουν μικρό μέγεθος καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση. Η εξωτερική μονάδα τοποθετείται εύκολα έξω από κάθε κτίριο ή διαμέρισμα. Επίσης δεν απαιτείται καμινάδα ή τακτικός εξαερισμός των χώρων ξαθώς δεν προκαλούνται αέρια ή καπνοί.

3. Σχεδιαστική ευελιξία
Το σύστημα ALTHERMA εφαρμόζει στις υδραυλικές εγκαταστάσεις κάθε νεόδμητου ή ανακαινισμένου κτιρίου και συνδέεται με θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών, σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και fan coil.

4. Απόλυτη ασφάλεια
Το σύστημα ALTHERMA μειώνει στο ελάχιστο ενδεχόμενα ατυχήματα καθώς λειτουργεί χωρίς πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή άλλα ορυκτά καύσιμα. Επίσης εξαφανίζει τον κίνδυνο μολύνσεων, αναθυμιάσεων ή διαρροών πετρελαίου / αερίου.

5. Φιλικό προς το περιβάλλον.
Σήμερα οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το περιβάλλον. Τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης σταδιακά εγκαταλείπονται, καθώς έχουν υψηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και δεν ανταποκρίνονται στα αυστηρότερα ευρωπαϊικά μέτρα για οικονομία στη θέρμανση. Το σύστημα ALTHERMA αποτελεί τη σωστή επιλογά καθως αντλεί τα 2/3 της απαιτούμενης θερμότητας από τον ανανεώσιμο εξωτερικό αέρα μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά του διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα.

6. Χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Μπορείτε κι εσείς να συμβάλετε στη βελτίωση του περιβάλλοντος καθώς το σύστημα ALTHERMA δεν εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Η αντλία χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά εκπέμπει πολύ μικρότερο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα από τους λέβητες πετρελαίου ακόμη κι όταν δεν υπάρχει πρόσβαση σε ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

 7. Θαλπωρή για εσάς και την οικογένειά σας.
Το σύστημα ALTHERMA καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης στο σπίτι σας, ενώ παρέχει οικιακό, ζεστό νερό. Παράλληλα μπορεί να σας δροσίσει τις ζεστές ημέρες του καλoκαιριού.

8. Ανανεώσιμη, αστείρευτη ενέργεια με ηλιακούς συλλέκτες.
Το σύστημα ALTHERMA συνδυασμένο με ηλιακά κάτοπτρα χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

 

 

ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝα. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΩΝ (ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ)
Αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον σύστηµα θέρµανσης µε το DΑΙΚΙΝ Altherma Υψηλών Θερµοκρασιών, δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση των θερµοποµπών! Το DΑΙΚΙΝ Altherma Υψηλών Θερµοκρασιών αντικαθιστά το συµβατικό λέβητα και παρέχει στους ήδη εγκατεστηµένους θερµοποµπούς υψηλών θερµοκρασιών νερό θερµοκρασίας έως 80°C, εάν απαιτείται.

β. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ ΓΙΑΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ
Ακόµα και στις πιο κρύες ηµέρες του χρόνου το DΑΙΚΙΝ Altherma Υψηλών Θερµοκρασιών καλύπτει πλήρως τις ανάγκες θέρµανσης του σπιτιού σας. Η αντλία θερµότητας απορροφά θερµότητα από το περιβάλλον, διατηρώντας πλήρη απόδοση θέρµανσης (θερµοκρασία νε­ρού έως 80°C) σε θερµοκρασία περιβάλλοντος έως και -7°C. Το σύστηµα ελέγχου του DΑΙΚΙΝ Altherma Υψηλών Θερµοκρασιών σας πα­ρέχει συνεχή άνεση και βέλτιστη απόδοση.

γ. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Το DΑΙΚΙΝ Altherma Υψηλών Θερµοκρασιών χρησιµοποιεί αποκλειστικά θερµοδυναµική ενέργεια για να επιτύχει θερµοκρασίες νερού έως 80°c χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής αντίστασης. Το DΑΙΚΙΝ Altherma Υψη­λών Θερµοκρασιών έχει από τα υψηλότερα COP της αγοράς, σε εφαρµογές υψηλών θερµοκρασιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ


Η ΕΤΑΙΡΙΑ SUPERCOOL SERVICE ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ

  • Εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού και μονάδων split
  • Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας
  • Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
  • Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
  • Εγκατάσταση φυσικού αερίου
  • Συντήρηση συστημάτων κλιματισμού
  • Συντήρηση αντλιών θερμότητας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θωμά Χατζίκου 8,
Μενεμένη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο/Fax:
2310 760.989
Email:
info@supercoolservice.gr
 supercoolservice

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ανεξαρτήτως ποσού
(εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών)

Copyright ® 2013 Supercoolservice. Powered by D-spot Advertising