logo
daikin
ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ανεξαρτήτως
ποσού
0,00
(0) προϊόντα
ΚΑΛΑΘΙ
ΑΓΟΡΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τρόποι Παραγγελίας & Τρόποι Αποστολής


 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Παραλαβή από το κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από τα καταστήματά μας Θωμά Χατζίκου 8, Μενεμένη Θεσσαλονίκης τηλ.2310 760989 τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη,Πέμπτη,Παρασκευή 9:00-14:00 & 18:00-21:00, Σάββατο 9:00-14:00 μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα. 


2. Με μεταφορική εταιρεία

Η εταιρεία μας σας καλύπτει τα έξοδα αποστολής με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτου βάρους και όγκου εκτός συγκεκριμένων νήσων (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Σποράδες) και των δυσπρόσιτων περιοχών (Φωκίδας).


Χρεώσεις νήσων και δυσπρόσιτων περιοχών:

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ

MINIMUM ΧΡΕΩΣΗ 0,7 Μ3

Κεφαλονιά

59

41

Φωκίδα

57

40

Κύθηρα

92

64

Λέσβος

62

44

Λήμνος

57

40

Σάμος   

59

41

Ικαρία

103

72

Ρόδος

78

55

Κως

82

57

Κάλυμνος

73

51

Κάρπαθος

94

66

Λέρος

90

63

Πάτμος

78

55

Μύκονος

83

58

Τήνος

60

42

Σαντορίνη

74

52

Σύρος

59

41

Νάξος

50

35

Πάρος

73

51

Άνδρος

82

57

Μύλος

69

48

Ιθάκη

78

55

Σίφνος

98

69

 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου, στη διεύθυνση που έχει ζητηθεί μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Για παράδοση σε όροφο, ισχύει επιπλέον επιβάρυνση.

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Η Εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσία μεταφορέων προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

 1. Διαθεσιμότητα – Παράδοση Προϊόντων: Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας και τέλος ποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα αλλά αναμένουμε ενημέρωση από τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. 
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. 
Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

 1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Ευθύνη - Ελαττωματικά Προϊόντα: To κατάστημα μας www.supercoolservice.gr , πριν την αποστολή των προϊόντων, ελέγχει με πολύ προσοχή την ποιότητα και επιμελείται την συσκευασία, επομένως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για ελαττώματα ή για κακή ποιότητα των προϊόντων μας.

Όλα τα προϊόντα μας παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα αλλά πριν τα στείλουμε γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι αντάξιες της εμπιστοσύνης σας. Στην περίπτωση όμως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του με δυνατότητα αντικατάστασής του ή επιστροφής των χρημάτων σας. Για το κατάστημα μας προτεραιότητα είναι η δική σας εξυπηρέτηση.

Για τυχόν επιστροφές, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα. Σημειώνεται επίσης ότι τα έξοδα αποστολής πριν και μετά την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές. Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 1. Ακυρώσεις Παραγγελιών: Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας σας επιθυμείτε την ακύρωση της, μπορείτε να το πράξετε χωρίς χρέωση ή οποιαδήποτε επιβάρυνση εντός 24 ωρών από τη στιγμή επικύρωσής της. Σε κάθε περίτπωση και για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις της κάρτας σας ή τυχόν κόστους μεταφορικών, είναι απαραίτητη η επικοινωνία μαζί μας μέσω email στο info@supercoolservice.grή τηλεφωνικά στο 2310.760.989 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00).
 2. Διαφημιστικά μηνύματα: Το www.supercoolservice.gr   παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το www.supercoolservice.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
 3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.supercoolservice.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία  μας αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
 4. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.supercoolservice.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ SUPERCOOL SERVICE ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ

 • Εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού και μονάδων split
 • Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας
 • Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
 • Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου
 • Συντήρηση συστημάτων κλιματισμού
 • Συντήρηση αντλιών θερμότητας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θωμά Χατζίκου 8,
Μενεμένη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο/Fax:
2310 760.989
Email:
info@supercoolservice.gr
 supercoolservice

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ανεξαρτήτως ποσού
(εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών)

Copyright ® 2013 Supercoolservice. Powered by D-spot Advertising